فرانسه به عنوان مرکز فرهنگی و گردشگری دنیا، دارای غذاهای معروفی است که تجربهی آنها جزء لذتهای سفر به این کشور محسوب میشود. با یوروگردی همراه باشید.
باگت (Baguette)
باگت نوعی نان فرانسوی بلند و همیشه تازه است. پوستی خاردار و داخلی نرم و خمیری دارد. معمولاً به عنوان نان نمادی فرانسه شناخته میشود.
کرواسون (Croissant)
کرواسون یک نان سبک، لایهلایه و خامهای است که به صورت خمیر خوراکی با تخم مرغ تهیه میشود و معمولاً در صبحانه مصرف میشود.
آنترکوت (Entrecôte)
آنترکوت نوعی استیک گوشت گاو است که به طور تخصصی در رستورانها سرو میشود. معمولاً با سسهای مختلف و سیبزمینیهای ترکیب میشود.
کوییچ دو پورک (Coq au Vin)
این غذا یک غذای محلی کلاسیک است که از مرغ (یا طیور دیگر) با سس قرمز شیرین تهیه میشود که شامل شراب قرمز و سبزیجات است.
بوآف بورگینون (Boeuf Bourguignon)
بوآف بورگینون یک غذای گوشت گوسفندی طهیه شده است که با شراب قرمز و سبزیجات تهیه میشود.
پیاز سوپ (French Onion Soup)
این سوپ معروف به پیازها و سسهای قهوهایاش معروف است. روی آن با پنیر گراتینه شده تزیین میشود.
کاسولت (Cassoulet)
کاسولت یک غذای اصیل جنوب فرانسه است که از لوبیا سفید، گوشت قرمز، کلمبر و سوسیس تهیه میشود.
کوییچ سنتونه (Coquilles Saint-Jacques)
این غذا از میگوهای دریایی با پنیر گراتینه شده و سس تهیه میشود و به عنوان یک غذای دریایی مشهور است.
پت دو فو (Pâté de Foie Gras)
پت دو فو یک نوع پیش غذایی لوازمی است که از کبد اغواز اردک یا غاز تهیه میشود و معمولاً به همراه نان تاست سرو میشود.
راکلت (Raclette)
راکلت یک غذای پرطرفدار در زمستان است که شامل گوشت گوسفندی، سبزیجات و پنیر راکلت مذاب میشود.
موس مارس (Mousse au Chocolat)
موس مارس یک دسر خوشمزه و سبک از شکلات مذاب و تخم مرغ به همراه کرم تهیه میشود.
تارت تاتن (Tarte Tatin)
این دسر شامل سیبزمینی کارامل شده در دیگ کاهو به همراه خمیر بلند شده و در فر پخته میشود.
کرپ (Crêpe)
کرپ نوعی نان نازک و صاف فرانسوی است که به عنوان غذای نیمهشیرین یا شیرین با تنوع مواد خوراکی ارائه میشود.
ماکارون (Macaron)
ماکارونها دسری خوشمزه و رنگارنگ هستند که از تخممرغ، بادام و شکر تهیه میشوند و معمولاً با خامه یا کرم مخصوص پر میشوند.
پاریژ برست (Paris-Brest)
پاریژ برست یک دسر خامهای با پنیر خامهای است که به شکل حلقه درست میشود و معمولاً با بادام ویتانی ارائه میشود. این غذاها تنها چند نمونه از تنوع غذایی پاریس هستند. با تجربهی این غذاها میتوانید به عمق فرهنگ غذایی فرانسه نفوذ کرده و لذتهای خاص سفر به این شهر را تجربه کنید.