.

eurogardi

  • ۰
  • ۰

غذا های هلندی اغلب در مورد شناخت آشپزی بین المللی نادیده گرفته می شود، اما میراث غنی و متنوعی دارد که شایسته دانستن است. از غذاهای سنتی دلچسب گرفته تا غذا های مدرن، هلندی ها رویکرد منحصر به فردی به غذا دارند. با یوروگردی همراه باشید.

 

غذا های هلندی

تاریخچه غذاهای هلندی

غذاهای هلندی سابقه ای طولانی دارد که به قرن ها قبل باز می گردد. تحت تأثیر عوامل مختلفی مانند جغرافیا، تجارت و تهاجمات خارجی قرار گرفته است. نزدیکی هلند به دریا، زمین های حاصلخیز و مسیرهای تجاری نقش مهمی در شکل گیری سنت های آشپزی آن داشته است. در طول سال ها، غذاهای هلندی تحت تأثیر کشورهای همسایه و تجارت بین المللی قرار گرفته است. تأثیرات اسپانیایی، فرانسوی و اندونزیایی از مهمترین آنهاست.

 

غذا های هلندی

 

غذاهای سنتی هلندی

غذاهای هلندی به خاطر غذاهای سنتی خود که اغلب دلچسب و خوشمزه هستند، مشهور است. بیایید برخی از معروف ترین آنها را معرفی کنیم:

 

هرینگ (شاه ماهی)

هارینگ یا شاه ماهی هلندی یک غذای خیابانی محبوب در هلند است. معمولاً به صورت خام و همراه با پیاز و ترشی سرو می شود. هلندی ها روش منحصر به فردی برای خوردن خرگوش دارند، آن را از دم گرفته و لقمه می گیرند.

 

استروپ وافل

استروپ وافل ها خوراکی های نمادین هلندی هستند که مورد علاقه مردم محلی و بازدیدکنندگان یکسان است. این کوکی‌های وافل نازک و شیرین با یک شربت کارامل چسبنده پر شده‌اند. بهتر است از آنها با یک فنجان قهوه یا چای لذت ببرید و می توانید آنها را در بازارها و نانوایی های سراسر کشور پیدا کنید.

غذا های هلندی

Bitterballen

Bitterballen اسنک های کوچک و سرخ شده بر پایه گوشت هستند که در هلند بسیار محبوب هستند. آنها با مخلوطی از راگوی گاو یا گوساله درست می‌شوند که با پودر سوخاری پوشانده می‌شود و با خردل سرو می‌شود. Bitterballen اغلب با یک آبجو سرد در میخانه های هلندی لذت می برند.

 

Erwtensoep (سوپ نخود فرنگی)

Erwtensoep یا سوپ نخود هلندی یک غذای مقوی و مقوی است، به خصوص در ماه های سردتر. با نخود خشک شده، سبزیجات و اغلب شامل سوسیس دودی است. Erwtensoep به طور سنتی با نان چاودار و بیکن خورده می شود.

 

Boerenkoolstamppot (Kale Mash)

Boerenkoolstamppot یک غذای کلاسیک هلندی است که با پوره سیب زمینی و کلم پیچ درست می شود. این غذا اغلب با شکل (سوسیس دودی) و سس سرو می شود.

 

هات اسپات

Hutspot یکی دیگر از غذاهای سنتی هلندی است که ترکیبی از پوره سیب زمینی، هویج و پیاز است. اغلب با یک کوفته آبدار و سس سرو می شود. Hutspot دارای اهمیت تاریخی است، زیرا با آزادی لیدن از اشغال اسپانیا در سال ۱۵۷۴ مرتبط است.

غذا های هلندی

Poffertjes

Poffertjes پنکیک‌های کوچک و کرکی هستند که در هلند یک خوراکی شیرین محبوب هستند. آنها معمولا با پودر قند و کره سرو می شوند. Poffertjes را می‌توان در بازارهای خیابانی، نمایشگاه‌ها و کلوچه‌های تخصصی پیدا کرد.

 

Rookworst (سوسیس دودی)

Rookworst یا سوسیس دودی یکی از مواد اصلی در غذاهای هلندی است. از گوشت خوک چرخ کرده، گوشت گاو یا ترکیبی از هر دو، چاشنی شده با ادویه جات ترشی جات تهیه می شود و به طور کامل دودی می شود. Rookworst اغلب با تمپپوت (سبزیجات له شده) یا در سوپ نخود سرو می شود و طعم دودی و خوش طعمی به غذا اضافه می کند.

 

کروکت

کروکت یک میان وعده محبوب هلندی است که از یک رول نان و سرخ شده پر از مخلوط راگو تشکیل شده است که معمولاً از گوشت گاو یا گوساله تهیه می شود. کروکتن ها از بیرون ترد و در داخل نرم هستند و باعث لذت بردن آنها می شود.

 

غذاهای مدرن هلندی

غذاهای هلندی نیز با گذشت زمان تکامل یافته و نوآوری و خلاقیت را پذیرفته است. بیایید جنبه های مدرن غذای هلندی را بررسی کنیم:

 

جنبش جدید آشپزی هلندی

جنبش آشپزی هلندی جدید در اوایل دهه ۲۰۰۰ ظهور کرد و بر استفاده از مواد محلی و پایدار برای ایجاد غذاهای نوآورانه تمرکز داشت. سرآشپزها شروع به ترکیب طعم ها و تکنیک های سنتی هلندی در ارائه های معاصر کردند و تنوع غذاهای هلندی را به نمایش گذاشتند.

غذا های هلندی

دسر های هلندی

 

Appeltaart (پای سیب هلندی)

Appeltaart یا پای سیب هلندی، یک دسر محبوب در هلند است. این شامل یک پوسته کره ای است که با سیب های ادویه دار پر شده و روی آن یک پوسته مشبک قرار داده شده است. اغلب با خامه فرم گرفته یا یک قاشق بستنی وانیلی سرو می شود.

 

پنکیک هلندی

پنکیک هلندی یا pannenkoeken بزرگتر و نازکتر از پنکیک آمریکایی است. آنها را می توان به صورت شیرین یا شور و با مواد مختلف مانند پودر قند، شربت، میوه، بیکن یا پنیر سرو کرد.

 

Advocaat (لیکور تخم مرغ)

Advocaat یک لیکور سنتی هلندی است که از تخم مرغ، شکر و براندی تهیه می شود. بافتی خامه ای و غنی دارد که اغلب به عنوان یک نوشیدنی مستقل از آن لذت می برند یا به عنوان رویه دسر استفاده می شود.

 

Bossche Bol

Bossche Bol یک شیرینی مخصوص از شهر 's-Hertogenbosch است. این شامل یک توپ بزرگ شیرینی choux است که با خامه زده شده پر شده و با شکلات تیره پوشانده شده است.

غذا های هلندی

نظرات (۱)

  • سهیلا شاکرین
  • چگونه اقتصاد ایران را تبدیل به یک اقتصاد تک محصولی کردند؟

    ♦️ بوجود آوردن جامعه ای صنعتی و مدرن با ساختن چند کارخانه و دانشگاه، تعدادی جاده و سد و آب و برق کشی، ظاهری مدرن و آزاد، و چند کسب و کار دانش بنیان و دیجیتال انجام نمیشود.

    بقیه مقاله رو در بلاگ سهیلا شاکرین بخوانید.

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    تجدید کد امنیتی